Show IP

La teva IP: 54.162.15.31

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Acte lliurament programari col·laboració amb ONCE

El dijous 19 de desembre, a les 12 hores, es va fer l'acte de lliurament del primer programa desenvolupat en l'institut per a la fundació ONCE. L'acte va ser filmat per la Televisió de l'Hospitalet i emès a l'Informatiu de Tv L'H.
 

Aquest programa consisteix en un conte i un joc. Es va començar a desenvolupar el curs passat per l’alumne Jose Eloy Martínez del cicle formatiu de DAM2,pertanyent a la família professional d'Informàtica i Comunicacions del nostre institut,  i té com a objectiu afavorir la iniciació dels nens/nenes amb les noves tecnologies, a més a més de potenciar la concentració i l’habilitat amb el teclat.

Aquest programa elimina la barrera afegida que tenen els jocs per a invidents, que és que no poden jugar amb altres nens/nenes que siguin vidents, per raons obvies. Aquest programa el pot utilitzar qualsevol nen/nena, sigui o no invident.

Aquest projecte va començar a desenvolupar-se de forma conjunta per l’oficina escola-empresa i ha estat coordinat pels professors Albert Mallada i Miguel Ángel Noval, del departament d'Informàtica i Comunicacions.

barra fotos

La formació de qualitat és la millor oportunitat de millora professional, particularment en temps de crisi.

L'IES Provençana és un centre especialitzat des de la seva creació l'any 1977 en la formació professional de grau mitjà i superior.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO