Show IP

La teva IP: 54.144.84.155

El teu sistema operatiu: Search Bot
El teu navegador: unknown unknow
Open Panel

Participació al concurs Webs al Punt

Un grup d’alumnes de segon curs del cicle de Sistemes Microinformàtics i Xarxes han participat al concurs Websalpunt.cat, adreçat a l’alumnat d’ESO, BAT i cicles formatius i consistent en l’elaboració d’una pàgina web en català. L’organització ofereix el domini .cat escollit pels concursants, així com el hosting de la pàgina. S’ha usat el gestor de continguts Joomla! amb un conjunt d’extensions i plugins lliures. Els continguts són oberts amb llicència Creative Commons.

La pàgina elaborada pels nostres alumnes és places.cat, on s’ofereix informació de punts del món que destaquen per la seva bellesa o interés. Cada lloc té una breu descripció, activitats a realizar i fotografies per il·lustrar-lo.

El jurat del concurs atorga premis (primer, segon i tercer) als participants segons categories corresponents a les diferents etapes educatives dels participants. Addicionalment hi ha el premi de la votació popular, al qual us animem a participar a través d’aquest enllaç.

barra fotos

L'IES Provençana té una llarga tradició d'utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació en el camp de l'aprenentatge, una mostra del qual és el nostre campus virtual.

El campus virtual i altres eines s'utilitzen intensivament com a eines de suport. Hi ha la possibilitat de cursar alguns crèdits en la modalitat semipresencial.

Logo Erasmus + logo_escola_verda logo ISO innobaix
  Logo Cisco Academy Logo Bioinformatics Barcelona  logo ISO